Bli Medlem
Utställning

SBK

Agility-bana
Nu är klubbens agilityhinder renoverade och funkar utmärkt för träning. Alla klubbens medlemmar är välkomna att träna på dessa!
Tänk bara på att:

- Kasta inte in godis i tunnlarna.
- Öva inga kontaktfältshinder utan en instruktör om ni är ovana.
- Säg till Jessica, Caroline eller Emilie ifall något skulle gå sönder så detta kan åtgärdas.
- När ni har tränat färdigt, ställ in mindre hinder i skjulet när detta har blivit uppställt.

Gå gärna med i facebookgruppen "Agilityträning på Marks bk", där kan man bl.a. skriva när man planerar en träning så att flera kan ansluta!

Nytt under Länkar
Medlemmar med egen verksamhet, hemsida eller blogg kan nu länka upp sin sida under "Länkar", förutsatt att man inte bedriver verksamhet som konkurrerar med klubben.
Har du en sida du vill få med här?
Skicka in dina önskemål till admin här.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vill du prova att träna Sök???
Vi tränar kontinuerligt varje helg och vill du prova, kontakta:Tommy Gråfalk 070-2798289
Välkomna önskar Sökgänget!!